Een rolluik zorgt voor een complete verduistering van uw woning. Rolluiken zijn ook een sterke factor bij inbraakpreventie. Indien u rolluiken wenst te plaatsen kan dit op 3 manieren.

Traditioneel

In het metselwerk boven het raam is een opening voorzien om een rolluik te plaatsen, in dit geval worden er rolluikgeleiders op het raam gemonteerd en wordt het rolluik opgehangen in de muuropening boven het raam. Langs buiten is dan enkel de onderlat van het rolluik zichtbaar. Aan de binnenkant wordt er afgewerkt met een rolluikkast in MDF.

Voorzetrolluiken

In dit geval kan het rolluik na de plaatsing van de ramen geplaatst worden. Er wordt een geheel van rolluikkast en geleiders gemaakt die aan de buitenkant van de muuropening wordt geplaatst.

Monoblocs

Als u nieuwe ramen besteld en graag rolluiken wilt, maar dat is niet voorzien in het metselwerk, dan kan u voor een monobloc kiezen. In dit geval wordt de rolluikast bovenop het raam gemonteerd.
Bij voorzetrolluiken en monoblocs worden de rolluikkast, geleiders en onderlat voorzien in de kleur van de ramen. Het standaard rolluikblad is wit, en verkrijgbaar in Aluminium of PVC. Indien gewenst kan het rolluikblad ook in een kleur gelakt worden.

Vast +32 3 575 8307
Mobiel Wim +32 476 522 866
Mobiel Jonas +32 472 964 612
info@wimvo.be
Callaertstraat 34, 9100 Sint-Niklaas
Copyright 2016 - Ontwikkeld door MiB