CP155(-LS)

CP 155 is een thermisch onderbroken schuifsysteem dat een maximaal vleugelgewicht van 400 kg kan dragen. Elke vleugel van het raam kan tot 3m hoog zijn.
De vleugel wordt gedragen door hoogwaardige kunststof of inox wieltjes. CP 155 kan verzonken geplaatst worden, wat het gebruiksgemak in je woning alleen maar ten goede komt.
Openschuivende hoekoplossingen of vaste glas-op-glas hoekoplossingen zijn eveneens mogelijk.
De hefschuifdeuren met schuivende vleugel aan de binnenzijde kunnen geautomatiseerd worden voor een maximaal gebruikscomfort.

Design

Monorail

Standaard wordt het CP130 (LS) systeem geplaatst met een bewegende en vaste vleugel in de buitenkader ingebouwd. Het is echter ook mogelijk om een monorail uitvoering te kiezen.
Monorail combineert een schuivende vleugel met vaste beglazing die rechtstreeks in de buitenkader wordt geplaatst.
Dit zorgt voor een uiterst slanke en minimalistische look. Monorail is zowel beschikbaar in schuif als hefschuif uitvoering.

Duorail

Duorail combineert twee identieke vleugels, wat zorgt voor een esthetische totaallook. Beide vleugels kunnen als schuivend element fungeren. Dit zorgt voor een flexibel gebruikscomfort.

3-rail

3-rail integreert een extra rail wat de mogelijkheid biedt om een derde opengaande vleugel toe te voegen.
Deze oplossing laat gebruikers toe om tot drie schuivende delen te gebruiken waardoor 2/3 van de schuifdeur geopend kan worden.

Productpagina

https://www.reynaers.be/nl-BE/architecten/producten/schuifsystemen/cp-155-ls