Jonas naast Wim in het atelier
Om elk project tot een goed einde te brengen hebben wij het hele proces, van productie tot plaatsing, volledig zelf in handen.
Het persoonlijk contact met klanten en architecten vinden we uiterst belangrijk en vormt een mooie basis voor samenwerking.

Wim

Oprichter en zaakvoerder Wim, rechts op de foto, voert alle plaatsingen uit.
Wim begon zijn loopbaan in een schrijnwerkerij die modellen fabriceerde voor het gieten van staal. Toen deze fabriek zijn activiteiten stopzette, besloot Wim om op zelfstandige basis houten trappen te maken en te plaatsen en buitenschrijnwerk aan te bieden. Dat buitenschrijnwerk werd aangekocht bij gespecialiseerde firma’s en daarna vakkundig geïnstalleerd bij de klanten.

Jonas

Oudste zoon van Wim, Jonas, heeft de productie in handen is te zien links op de foto.
Jonas studeerde houtbewerking om dezelfde richting als zijn vader uit te gaan. Op het Beverse GTI genoot hij een sterke opleiding waarbij het 7de specialisatiejaar zich hoofdzakelijk focuste op computergestuurde machines. Nadat Jonas afstudeerde werd er geïnvesteerd in een groter atelier en werden nieuwe, computergestuurde machines aangekocht.
Ook werd de beslissing genomen om zelf het aluminium buitenschrijnwerk te fabriceren. Hiervoor werd contact opgenomen met Reynaers Aluminium en na een opleidingsperiode bij Reynaers werd er gestart met de productie. De vervaardiging en plaatsing van aluminium buitenschrijnwerk beslaat tegenwoordig meer dan 90% van de activiteiten en kan dus gezien worden als een succesverhaal!