ML10

Sluit geen compromissen: met Masterline 10 kunt u alles hebben.

Dit nieuwe systeem brengt het beste van alle werelden samen: onbeperkte ontwerpvrijheid in combinatie met ultiem comfort en optimale isolatiewaarden.
Masterline 10 ramen worden ontworpen voor de bouwtrends van vandaag en morgen: lage-energiebouw, maximale lichtinval, uitstekende prestaties en veilige woningen (inbraakwerendheidsklasse 3 in combinatie met versterkte sluitingen).

Het productaanbod van Masterline 10 ramen is waarlijk uniek in zijn toepassingsmogelijkheden: binnendraaiende ramen, een volledig aanbod van profielen voor kader- en vleugelcombinaties,
profielen voor aansluiting met schuif- en gordijngevelsystemen, maar ook de ontwerpvrijheid met Renaissance- en Decoprofielen.
De ramen worden geleverd met een passiefhuiscertificaat!
De combinatie van al deze kenmerken maakt van Masterline 10 de ideale oplossing voor zowel private als publieke projecten.

Comfort

LUCHT-, WIND-, WATERDICHTHEID
Masterline 10 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies tot 600Pa luchtdruk bij een uitstekende stabiliteit.
Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Ventilatievleugel
De unieke oplossingen voor ventilatievleugels maken een optimale aanvoer van frisse lucht mogelijk.
De ventilatievleugels zijn beschikbaar in twee breedtes (185 en 250mm) om aan verschillende ventilatienoden te voldoen.
Deze oplossing biedt uitstekende prestaties inzake waterdichtheid en isolatie (Uf/Uw waarde van 1,1 W/m²K).

Afbeelding ventilatievleugel

Design

Het MasterLine 10 concept biedt vier designvarianten, elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl.

  1. Functioneel
  2. Renaissance
  3. Deco
  4. Hidden vent
Functioneel

Het ongecompliceerd design van de Masterline 10 Functionele variant schittert door zijn eenvoud en is zowel geschikt voor moderne als hedendaagse gebouwen.

Renaissance

De Masterline 10 Renaissance ramen kregen een make-over en hebben nu meer gebogen lijnen die men meestal terugvindt in rustieke ramen.

Deco

Masterline 10 Deco ramen bieden een modern, uniek design dat in het oog springt en een hedendaags gevoel oproept.
De afgeschuinde versiering zorgt voor een aangenaam palet van weerkaatsingen en schakeringen.

Hidden vent

Voor liefhebbers van een moderne, minimalistische look biedt Masterline 10 het Hidden Vent-systeem.
Bij Hidden Vent-profielen is de vleugel bedekt door de buitenste kaderprofielen en dorpels, zodat de opengaande elementen verborgen blijven achter de raamdiepte.

Productpagina

https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/producten/ramen-en-deuren/masterline/masterline-10