ML8

Masterline 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid.

Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 77 mm.

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie. Masterline 8 paneeldeuren worden zelfs geleverd met een passiefhuiscertificaat.

Energie Efficiëntie

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen.
Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.
Voor de High Insulation+ variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie.
Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd.

  1. Standaard
  2. HI
  3. HI+
Standaard

HI

HI+

Comfort

LUCHT-, WIND-, WATERDICHTHEID
Masterline 8 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies tot 600Pa luchtdruk bij een uitstekende stabiliteit.
Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Ventilatievleugel
De unieke oplossingen voor ventilatievleugels maken een optimale aanvoer van frisse lucht mogelijk.
De ventilatievleugels zijn beschikbaar in twee breedtes (185 en 250mm) om aan verschillende ventilatienoden te voldoen.
Deze oplossing biedt uitstekende prestaties inzake waterdichtheid en isolatie (Uf/Uw waarde van 1,1 W/m²K).

Afbeelding ventilatievleugel:

Design

Het unieke MasterLine 8 concept biedt vier designvarianten, elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl.
Bovendien voorziet MasterLine 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

  • Functioneel
  • Renaissance
  • Deco
  • Hidden vent
Functioneel

Het ongecompliceerd design van de Masterline 8 Functionele variant schittert door zijn eenvoud en is zowel geschikt voor moderne als hedendaagse gebouwen.

Renaissance

De Masterline 8 Renaissance ramen kregen een make-over en hebben nu meer gebogen lijnen die men meestal terugvindt in rustieke ramen.

Deco

Masterline 8 Deco ramen bieden een modern, uniek design dat in het oog springt en een hedendaags gevoel oproept.
De afgeschuinde versiering zorgt voor een aangenaam palet van weerkaatsingen en schakeringen.

Hidden vent

Voor liefhebbers van een moderne, minimalistische look biedt Masterline 8 het Hidden Vent-systeem.
Bij Hidden Vent-profielen is de vleugel bedekt door de buitenste kaderprofielen en dorpels, zodat de opengaande elementen verborgen blijven achter de raamdiepte.

Productpagina

https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/producten/ramen-en-deuren/masterline/masterline-8