SL38

Profielserie SlimLine 38, of afgekort de SL38 is ontworpen met het oog om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij stalen schrijnwerk. Deze profielen zijn zeer slank in aanzicht, maar zijn daardoor natuurlijk beperkter in gebruik dan de Masterline reeks. Voor het uitvoeren van grote raamelementen is het uiteindelijk vaak slanker om te werken met het Masterline profiel dan de SL38. Net zoals bij de Masterline reeks is de SL38 beschikbaar in meerdere isolatieniveau’s.

Wat hebben de renovatie van een industrieel pand, de plaatsing van een vintage veranda en de bouw van een hedendaagse woning met uitgepuurde architectuur met elkaar gemeen?
Alle drie hebben ze nood aan ultraslanke en tegelijk energiezuinige raamprofielen.

Daarom heeft Reynaers Aluminium profielreeks SL 38 ontworpen in verschillende designvarianten waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt.
De Slim Line biedt niet enkel een alternatief voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen maar komt evenzeer tot zijn recht in de moderne, minimalistische architectuur.

Met zijn uitstekende thermische prestaties en drie designvarianten laat dit systeem toe perfect in te spelen op de architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.

Design

Classic

Cubic

Ferro

Productpagina

https://www.reynaers.be/nl-BE/particulieren/producten/ramen-en-deuren/slimline/slimline-38